Fan van de maand: oktober 2017

Onze fan van de maand is Hans van de Vijver. De favoriete Hartje Delft hotspot van Hans is Strellson, en dat is grotendeels de verdienste van storemanager Ali.

De mannen ontmoeten elkaar 9 jaar geleden bij de Strellson afdeling in de Bijenkorf Den Haag. Hans was op zoek naar een winterjas die hem tegen de koude wind kon beschermen. Ali wist zeker dat hij Hans kon helpen, en adviseerde hem een jas waarover Hans nog steeds te spreken is: ‘Een schitterende klassieke en tijdloze snit en ontwerp.’ De kalme en zekere uitstraling van Ali overtuigde Hans, en zorgde ervoor dat hij zich sinds hun ontmoeting louter nog laat adviseren door Ali. Voor al zijn overhemden, broeken, jassen en kostuums komt hij naar Strellson in Delft.

Toen Ali naar Strellson in Delft verhuisde was dit voor Hans een mooie bijkomstigheid: elke keer weer geniet hij ervan om de historie van Delft te ontdekken. Wanneer Hans de Strellson in Delft bezoekt loopt hij erna altijd even langs de straatjes, grachten en pleinen. De Delftse mooie binnenstad inspireert Hans, en na zijn bezoek neemt hij elke keer weer een stukje Delft mee terug naar Den Haag. Delft, Strellson en Ali zijn onlosmakelijk verbonden met het dagelijkse voorkomen van Hans en hier is hij Hartje Delft dankbaar voor!

Ondernemer van de maand: augustus 2017

Katja en Dennis van Koffie & Zo zijn de ondernemers van de maand augustus! Bij dit unieke koffietentje kun je de passie zien, voelen, ruiken en proeven. Naast koffie, broodjes en lekkernijen vind je hier ook je cadeautje of je eigen hebbedingetje. Veel van wat je in de winkel vindt kun je kopen. Het kan dus zomaar zo zijn dat je op je nieuwe kruk voor aan de keukentafel zit. Dennis vindt het belangrijk dat producten uniek zijn. En Katja is altijd op zoek naar items die goede doelen ondersteunen.

Het idee van Koffie & Zo ontstond na hun reis door Nieuw-Zeeland en Australië. Katja zei haar bankcarrière op om zich volledig te focussen op haar eigen horecazaak. In haar vrije uren is Katja ook nog eens loopbaantrainer en lifecoach. Ze kreeg haar partner Dennis, een echte horecatijger die al 9 succesvolle horecazaken heeft opgezet, mee om deze droom te verwezenlijken. Dennis zorgt inmiddels ook voor de styling van andere winkels.
Het succes van Koffie & Zo wordt ook door de media opgemerkt. Bijna aan de lopende band verschijnen ze in inspiratie blogs en hotspot artikelen. Nog steeds word je persoonlijk ontvangen door Katja en Dennis. Doe je ze de groeten bij je volgende bezoek ;)?

Fan van de maand: augustus 2017

Onze fan van de maand is Luna Vos, geboren en getogen in Delft. Voor Luna is Delft net een dorp: ‘Iedereen kent elkaar en dat maakt het zo gezellig.’

Met haar drukke drukke sociale leven is Luna vaak in de binnenstad te vinden. Bijvoorbeeld bij Roast Chicken Bar: ‘het eten is hier heerlijk en ook de sfeer en het vrolijke team zorgt ervoor dat ik hier regelmatig te vinden ben.’ Ze neemt dan het liefst haar vriendinnetjes mee om de hele avond gezellig te kletsen en drankjes te drinken.

Fan van de maand: juli 2017

Maria Sofia is fan van de maand juli! Door de kleinschaligheid van Delft kent iedereen elkaar en is Maria Sofia dan ook één van die bekende gezichten. Maria Sofia was een vaste gast bij Hills & Mills en werd zelfs bevriend met de toenmalige manager Sherryl. Kort daarna begon ze bij dit restaurant in Delft te werken, en zette zich met volle passie in voor de gasten. Maria Sofia werkt er inmiddels niet meer, maar door haar volle 100% geloof in voor het merk komt ze er zelf regelmatig eten.

Maria Sofia is niet alleen een grote fan, ze is ook een topfotograaf. Ze maakt prachtige foto’s voor op de Facebook van Hills & Mills, Papa Kazmi en HAKA. Ook wij van Hartje Delft zijn groot fan van de foto’s, we hebben ze zelfs meerdere keren op onze eigen Facebook gebruikt.

Maria Sofia gaat nu ook studeren in Delft. Hills & Mills hoopt Maria Sofia nog vaak te zien en andersom zij jou ;).

Ondernemer van de maand: juni 2017

Arjan is onze jongste ondernemer van Hartje Delft. Twee jaar geleden reisde hij samen met Nawaz van The Pure Family naar het pure en natuurlijke Nieuw-Zeeland om inspiratie op te doen. Wat hij mee terugnam naar Delft? De eerste glutenvrije saladebar van Nederland: HAKA! Arjan is onze ondernemer van de maand omdat hij deze zomer de Salad Friday introduceert. Bedrijven kunnen elke vrijdag genieten van een bijzondere saladedeal. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de deal op http://thehaka.nl/saladfriday/. Arjan, thanks voor je gezonde bijdrage aan Hartje Delft!

Fan van de maand: juni 2017

De fan van maand juni is meneer Graveland. Hij stapt vaak bij Style Kitchen binnen en ziet dan gelijk wanneer er iets nieuws is. Zo waren er laatst nieuwe items binnen van Dstrezzed die hij meteen ging proberen. Dit merk wordt deze winter trouwens opgenomen in de collectie van Style Kitchen. Als introductie stuurden ze hem alvast een paar items, waaronder een geweldige broek. De fan trok de broek aan en werd er meteen verliefd op. Hier zie je meneer Graveland bij Style Kitchen, in een shirt van Matinique.

Fan van de maand: mei 2017

Op zaterdag 13 mei werden vier moeders voor Moederdag verwend door hun dochters in Delft. Ze bezochten 9 winkels in Hartje Delft. Zo hebben de moeders heerlijk geluncht bij Roast Chicken Bar, een lekker glaasje champagne gedronken bij HAKA en natuurlijk een bakje koffie gedronken bij Koffie & Zo. Ook kregen de moeders en dochters een rondleiding bij Klaas Vaak Bedden, No13, en Spyck. Bij Moederdag horen natuurlijk cadeautjes. Alle moeders kregen een goedgevulde cadeautas, een mooie mok en het kookboek van Papa Kazmi. Als aandenken gingen ze verkleed en wel op de foto bij Something Extra. En als afsluiting genoten ze van een drie-gangen diner bij het Griekse restaurant Rhodos.

De moeders hadden kortweg een heerlijke moederdag samen met hun dochter. Ze waren helemaal enthousiast om deze ondernemende stad van een andere kant te zien. We zullen ze zeker terugzien in Delft en daarom zijn zij onze fans van de maand!

Ondernemer van de maand: mei 2017

Bob Scheurer en Nico Meyer zijn de ondernemers van de maand bij Hartje Delft. De kledingwinkel zit inmiddels twee jaar in Delft, maar het bedrijf bestaat al 25 jaar! Bob en Nico zijn ook mede-eigenaren van de filialen in Zoetermeer, Laren en Woerden. Meyer & Meyer is een echt familiebedrijf met 15 winkels verspreid door heel Nederland. Meyer & Meyer is meer dan een kledingwinkel, ze hebben namelijk ook hun eigen merk. Sinds een aantal jaar produceren ze zelf de kleding waardoor hun producten scherp geprijsd zijn. Maar kwaliteit blijft het belangrijkste en door hun eigen productie zijn ze hier verzekerd van. Ze verkopen mooie pakken en overhemden. Speciaal voor dit zomerseizoen heeft Meyer Meyer veel kleur in de collectie. Van rode colberts tot fel blauwe pullovers. Ook zijn er veel verschillende kleuren poloshirts die prachtig onder de jasjes passen.

Nico Meyer en Bob Scheurer de jonge garde binnen het bedrijf. Bob is het enige niet familielid binnen het familiebedrijf, maar toch is hij helemaal opgenomen in de familie. Maar er is nog een speciale speler in het spel: Mandy Doerga. Bob en Nico hebben haar op de voorgrond gebracht en daarom is zij het gezicht van de winkel. Net als wij vindt zij het geweldig om op deze prachtige locatie te werken. De winkel bevindt zich namelijk op de Markt. Mandy kent de mensen uit en rondom Delft inmiddels erg goed en weet ze uitstekend te helpen. Mandy staat altijd klaar voor haar klanten en geeft deskundig stijladvies. Mandy, Nick en Bob zijn servicegericht en ze willen de klanten met een fijn gevoel naar huis laten gaan. Daarom is het hier heerlijk winkelen en hebben ze inmiddels veel klanten die zelfs in een keer kleding kopen voor het gehele jaar. En door de dankbaarheid van deze vaste klanten is Bob de ondernemer van de maand mei!

Ondernemer van de maand: april 2017

Yvo Sonneveld is de ondernemer van de maand april. Hij heeft is niet meer weg te denken uit Delft. Hij heeft zelfs meerdere ondernemingen in Delft, maar toch is hij het meest trots op Strellson. Deze winkel is inmiddels het tweede jaar ingegaan. Strellson is een international merk die slechts twee winkels in heel Nederland heeft. Wij zijn erg trots dat deze unieke winkel zich bevindt in Delft. Het spreekt Yvo erg aan om dit bijzondere merk te vertegenwoordigen in Delft. Yvo houdt van Delft door zijn historie. Strellson maakt traditionele kleding modern door casual en zakelijk te combineren. Yvo is trots dat hij deze mooie, praktische kleding mag verkopen.

Onze ondernemer viert in augustus een feestje. Dan bestaat Strellson 2 jaar! Het belooft een mooi feest te worden. Aan het einde van deze maand begint het feest al; Yvo stuurt zijn fans een tegoedbon om in te leveren bij Strellson. Een terechte ondernemer van de maand april!

 

Fan van de maand: april 2017

Dit is Reinier Pitt, een echte durfal op het gebied van kapsels. Al ruim tien jaar komt hij regelmatig voor een knip of verfbeurt bij ONE Kappers over de vloer. De prettige sfeer in de salon en de deskundige haarstylisten doen hem keer op keer terug komen. Maar ook het uitstekende advies over bijvoorbeeld de fijne verzorgingsproducten ervaart hij als erg prettig. Ondanks het feit dat hij niet meer in Delft woont, blijft hij speciaal terug komen naar zijn favoriete salon. Hij is wat je noemt een echte trouwe fan!