Ook deze concepten vind je in Hartje Delft

Zestien bijzondere ondernemers in het warme Hartje Delft.

Zestien Delftse ondernemingen rondom de Oude Langendijk verenigen zich in Hartje Delft, dat het centrumgedeelte nationaal op de kaart wil zetten. In het authentieke historische decor moet het stadshart een moderne hotspot worden. Dat gebeurt niet met mooie woorden en reclame, maar met creatieve samenwerkingen en positieve acties op straat en sociale media. In een recent uitgevoerd onderzoek komt naar voren dat de ondernemers op de goede weg zijn en de waardering van de bezoekers gemiddeld erg hoog is. Benieuwd naar het hele onderzoek? Check het persbericht.

Het persbericht checken

Downloads

  1. Persbericht ‘Hartje Delft doet onderzoek naar de waardering van hun bezoekers’
  2. Persbericht ‘Hartje Delft met zeven nieuwe hotspots op weg naar meest karakteristieke winkelgebied van Nederland’
  3. Persbericht ‘Ondernemers bundelen krachten om ‘Hartje Delft’ nationaal op de kaart te zetten’
  4. Logo (kleur)
  5. Logo (zwart-wit)

High resolution afbeeldingen downloaden

Quotes

  1. De Oude Langendijk en de directe omgeving is enorm in opkomst. Het wordt hier steeds drukker, van terugkerende klanten uit de buurt tot toeristen uit eigen land en over de grens. Die stijgende lijn willen we doortrekken.’ — Nawaz Kazmi, Hills & Mills
  2. ‘We kunnen samen, met creatieve ideeën, oprechte samenwerking en positieve acties, veel sterker staan en op die manier meer bezoekers naar ons stadshart trekken.’ — Rob van den Bulk, Seven Days.
  3. ‘Er gebeurt hier elke dag wel wat bijzonders. Dat willen we graag delen met een groter publiek.’ — Yvo Sonneveld, Style Kitchen.
  4. ‘We brengen echt iets nieuws in Delft en merken dat daar animo voor is.’ — Marcel Rocha, Dinmar Fashion Store.

Meet the entrepreneurs

 

Een pers- of mediaaanvraag indienen


Fields marked with an * are required