Laat van je horen

Fields marked with an * are required

Algemeen

Mail naar warm@hartjedelft.com (of gebruik het contactformulier hierboven). Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Heb je een pers- of media-aanvraag? Check deze pagina of mail via warm@hartjedelft.com.

Visuals: Instagram
Front row: Facebook

Hartje Delft is onderdeel van de stichting Stadspromotie Delft Binnenstad.

Aanspreekpunten hiervoor zijn Raymond van Uffelen, die je misschien ook kent van Ray Brandstore. Mirte van Eijl, van LU-ST en Melanie Haaksma van Instore Conceptstore en Studio-2010.

Warm welkom

Hartje Delft, midden in de binnenstad

De ondernemingen die samen Hartje Delft vormen, vind je in het historische centrum van Delft – waar het Delftse Blauwe Hart zich letterlijk bevindt.

FAQ

In het gebied waar de ondernemingen actief zijn is een enorme samenhorigheid. Er wordt kleinschalig (samen)gewerkt, en als je een rondje loopt op straat, proef je de sfeer. Je ziet ondernemers met elkaar, met leveranciers en met klanten en gasten praten. De zaken zijn stuk voor stuk uniek, maar samen vormen we een sterk blok. Dit willen wij graag naar de buitenwereld uitstralen.

Elk bezoekje aan ons moet treffend zijn. We werken nauw samen, en vertellen je graag waar je (nog meer) moet zijn en wat je (nog meer) kunt doen in Hartje Delft. Daarnaast beleven we elke dag bijzondere momenten. Deze willen we graag met je delen.

Er zijn mogelijkheden als jouw winkel zich in Hartje Delft bevindt. Check deze pagina.