Hartje Delft

Zevenentwintig bijzonder persoonlijke winkels in de binnenstad.

HAKA (pure salad bar)

Meet Arjan van HAKA. Na zijn horeca opleiding heeft hij onder andere bij Hills & Mills gewerkt. Daar ontdekte hij zijn passie voor puur eten. Een reis naar Nieuw-Zeeland bracht voldoende inspiratie om een eigen saladebar te starten.

IKSI (Beauty), Long John (Bodywear) & Spyck (home fashion)

Bij IKSI kun je terecht voor professionele huidverbetering- en verzorging. Long John is de specialist in herenonder- en badmode en een van de eerste zaken in Hartje Delft. Spyck is het adres voor de aankleding van je huis.

Ray (Brandstore)

Ray is meer dan een jeanswinkel. Zelfs meer dan de persoonlijke aandacht en het kopje koffie. Ray staat voor urban fashion van diverse herkomst en sterke merken. Voor passie en schoonheid die verder gaat dan mode. Ray gaat hand in hand met kunst en cultuur o.a. door een podium te zijn voor jonge ontwerpers. Een plek waar design, mode, muziek en creativiteit elkaar ontmoeten.

No.13 (Multibrandstore)

Meet No13: een familiebedrijf pur sang. Als multibrand damesmodewinkel inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Hartje Delft. Maak kennis met Elly, moeder van het gezin en laat je in de watten leggen met oprechte service en keuze uit een uitgebreide collectie.